V.d. predstojnika kirurškega oddelka Marko Rifel, dr.med., spec. spl. krg., spec. travmat.
V.d. strokovne vodje zdr. nege Centralno inštrumentarske službe s sterilizacijo Petra Tomažič, dipl.m.s.
Ambulanta za operirance s stomo kontakt
T: 03 56 52 544

E-naslov za naročanje: narocanje@sb-trbovlje.si, sporočite številko napotnice in vašo KZZ ali EMŠO številko ter obvezno pripišite tudi vašo telefonsko številko.
Po telefonu: na telefonsko številko 03 56 52 600 (Enotna točka naročanja), vsak delovni dan med 7. in 10. uro in med 10.30 in 14. uro.
Osebno: na Enotni točki naročanja (glavni vhod bolnišnice, pri vratarju), vsak delovni dan med 7. in 10. uro in med 10.30 in 14. uro.
Po navadni pošti: na naslov Splošna bolnišnica Trbovlje, Enotna točka naročanja, Rudarska cesta 9, 1420 Trbovlje, obvezno pripišite tudi vašo telefonsko številko in E-naslov (če uporabljate elektronsko pošto).

za storitve, kjer je eNaročanje omogočeno z nacionalnim šifrantom: preko povezave na eNaročanje: neposredno naročanje preko spletne strani eNaročanje: https://narocanje.ezdrav.si/

Dan v tednu Ura
3. ponedeljek v mesecu 8.00 – 12.00
V ambulanti za operirance s stomo obravnavamo bolnike s črevesnimi in drugimi stomami (stoma = umetna odprtina, ki jo med operacijo napravimo na telesu in izpeljemo navzven črevo ali sečevod itd.). Bolnike obravnava medicinska sestra, specializirana za zdravstveno nego stom (stomaterapevtka), pregled opravi zdravnik, ki nato predpiše ustrezne pripomočke za nego stome.

Prisotnost zdravnikov: zdravnik specialist ali specilaizant splošne kirurgije glede na dnevni razpored dela.